Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițist român, filmat cu genunchiul pe gâtul unui bărbat. Șeful Poliției cere anchetă după intervenție

Polițist român, filmat cu genunchiul pe gâtul unui bărbat. Șeful Poliției cere anchetă după intervenție

Scene socante în Reșița. Un polițist a fost filmat în timp ce stătea cu genunchiul pe gâtul unui tânăr, în timp ce 2 colegi îl încătușau.

Polițist român, filmat cu genunchiul pe gâtul unui bărbat. Șeful Poliției cere anchetă după intervenție
de L.D.    |    11 Iun 2020   •   09:24

Potrivit reprezentanților Poliției, intervenția a venit după un conflict spontat izbucnit între 2 persoane implicate într-un accident rutier. Oamenii legii spun că exista riscul escaladării conflictului. Așa că au trecut rapid la imobilizarea persoanelor implicate.

”Trebuie să precizăm că imaginile respective sunt din data de 20 mai. În imaginile respective apar polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița, care intervin pentru imobilizarea unei persoane. Este vorba despre un tragic accident rutier care s-a produs în data de 20 mai, în cadrul căruia a decedat un coleg al nostru. În urma accidentului au fost dirijate la fața locului mai multe echipaje, iar în timp ce se efectua intervenția, în proximitatea locului accidentului, a izbucnit un conflict spontan între niște persoane”, a declarat Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caraș Severin.

Aceasta a precizat că toți cei care au intervenit fac parte din cadrul poliției și că asupra lor s-au dispus verificări.

Pe de altă parte, șeful Poliției Române cere anchetă cu privire la modul în care polițiștii au acționat. 

”Din dispoziția șefului Poliției Române, Direcția Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează verificări cu privire la evenimentul petrecut în data de 20 mai, pe raza municipiului Reșița, județul Caraș Severin. 

Precizăm că, la nivelul Poliției Române se manifestă toleranță zero față de orice încălcare a legii, indiferent de calitatea persoanelor și se vor dispune măsuri în consecință, de fiecare dată când vor fi constatate abateri de la prevederile legale”, se arată într-un comunicat emis presei. 

×
Subiecte în articol: Reşiţa politist

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close