Antena 3 CNN Actualitate Locale Restricţii de circulaţie în zona Pasajului Băneasa

Restricţii de circulaţie în zona Pasajului Băneasa

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat joi că începe lucrările de înlocuire a parapetelui rutier din beton, montat ca separator de sens, în zona Pasajului Băneasa din București şi roagă conducătorii auto să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Restricţii de circulaţie în zona Pasajului Băneasa
07 Mai 2020   •   21:30

"Joi, 7 mai 2020, începând cu orele 22:00, CNAIR demarează execuţia lucrărilor de înlocuire a parapetelui rutier din beton, montat ca separator de sens, pe sectorul de drum DN 1, în zona Pasajului Băneasa. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară", arată compania într-un comunicat citat de news.ro.

Parapetul din zona Pasajului Băneasa va fi înlocuit pentru că s-a deteriorat

"Pentru a reduce numărul de accidente soldate cu victime în urma pătrunderii pe contrasens, CNAIR SA continuă activitatea demarată în anii anteriori de montare a parapetelui rutier prefabricat din beton, pentru atingerea obiectivului de diminuare a numărului de kilometri de drumuri fără separare fizică a sensurilor de circulaţie, prevăzut în Strategia Naţională de Siguranţă Rutieră pentru perioada 2016 – 2020", precizează CNAIR.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close