Antena 3 CNN Actualitate Locale Restricții de trafic în Pasajul Unirii din Bucureşti. Ce schimbări se operează

Restricții de trafic în Pasajul Unirii din Bucureşti. Ce schimbări se operează

Primăria Sectorului 4 anunță că circulația în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Universitate, va fi oprită în următoarele două nopţi.

Restricții de trafic în Pasajul Unirii din Bucureşti. Ce schimbări se operează
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2023   •   17:09

Brigada Rutieră a Capitalei anunță instituirea unor restricții de circulației în Pasajul Unirii timp de două nopți pentru instalarea sistemelor de presemnalizare a înălțimii maxime admise.

„În vederea instalarii sistemelor de presemnalizare a înălțimii maxime admise în Pasajul Unirii, se va restricționa circulația vehiculelor în pasaj, pe sensul de mers dinspre Bd.Dimitrie Cantemir către Piața Universității, în perioada 27.03-29.03.2023, între orele 23:30-05:30”, a transmis Brigada Rutieră.

Pentru a preîntâmpina înregistrarea unor evenimente rutiere, Brigada Rutieră a Capitalei solicită șoferilor să circule cu prudență, să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo-rutiere, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță și să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele/indicațiile polițiștilor locali.

×
Subiecte în articol: pasajul Unirii București
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close