Antena 3 CNN Actualitate Locale Rezultatele necropsiei în cazul dublei crime de la Timişoara. Cum au murit cei doi bătrâni

Rezultatele necropsiei în cazul dublei crime de la Timişoara. Cum au murit cei doi bătrâni

Rezultatele necropsiei în cazul dublei crime arată că bătrânii au avut parte de o moarte violentă. 

de Andreea Borboros    |    29 Iun 2023   •   10:26

Oamenii au suferit mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului şi toracelui. De asemenea, medicii legişti spun că cei doi soţi ar fi încercat să se apere de criminal.

Între timp, ucigaşul este şi la această oră liber, la peste 30 de ore de la atac, iar poliţia a făcut public primul portret robot al suspectului şi cere ajutorul oamenilor pentru a-l identifica.  

Autoritățile au dat detalii despre semnalmentele suspectului și roagă oamenii să sune la 112 în cazul în care îl văd. 

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat).

Ucigaşul a fost filmat de camerele de supraveghere din zona centrală atât înainte de crimă, cât şi în timp ce părăsea locul omorului, peste drum de tribunal.

Anchetatorii încearcă să îl identifice cu ajutorul ADN-ului. Au fost prelevate probe de pe mănușa abandonată de el la câţiva zeci metri de locul faptei, lângă o bancă în parc. 

Cei doi vârstnici din Timișoara au fost uciși în propria locuinţă. Nepotul celor doi l-a găsit pe criminal în casă, însă aceasta a reușit apoi să fugă.

Victimele erau la telefon cu nepotul lor din Germania când au auzit că cineva le-a intrat în casă, apoi convorbirea s-a întrerupt. 

Nepotul a reușit să își anunțe verișorul, iar acesta a mers în locuință și l-a surprins pe presupusul criminal, acesta încercând să-l înjunghie.

Arma cu care au fost ucişi bătrânii, cuţitul, nu a fost găsit până acum.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close