Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr dispărut într-o pădure din Bistriţa, căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari

Tânăr dispărut într-o pădure din Bistriţa, căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari

Poliţiştii bistriţeni, împreună cu jandarmi, salvamontişti, pompieri şi voluntari de la SVSU Bistriţa caută un bărbat de 29 de ani, dispărut miercuri în zona pădurii Sigmir.

Tânăr dispărut într-o pădure din Bistriţa, căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari
Sursa foto: IPJ Bistriţa-Năsăud
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Dec 2022   •   23:31

"În această seară, a fost sesizat, prin 112, faptul că Roba Răzvan Robert, în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat astăzi, în jurul orei 14:00, la plimbare cu câinele, în pădurea din apropierea casei de vacanţă din Sigmir, deţinută de familie, şi nu a mai revenit. Câinele s-a întors acasă, însă tânărul nu mai este de găsit, fiind căutat de familie şi voluntari în această după-masă", a anunţat poliţia.

Semnalmentele tânărului sunt următoarele: înălţime 1,80 metri, greutate 75-85 kg, păr negru. La data plecării purta o geacă de fâş de culoare albastră, blugi şi bocanci de culoare neagră.

Potrivit sursei citate, sunt constituite echipe, formate din poliţişti, jandarmi, salvamontişti, pompieri, reprezentanţi ai SVSU Bistriţa şi voluntari care efectuează căutări în zona pădurii Sigmir.

Oricine poate să ofere informaţii cu privire la persoana dispărută este rugat să sune la Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Roba Răzvan Robert disparut
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close