Antena 3 CNN Actualitate Locale Activist de mediu, bătut de primar. "Mi-au furat telefonul cu violenţă şi l-au distrus, să nu cumva să apară în spaţiul public imaginile cu chermeza primarului"

Activist de mediu, bătut de primar. "Mi-au furat telefonul cu violenţă şi l-au distrus, să nu cumva să apară în spaţiul public imaginile cu chermeza primarului"

Un activist de mediu reclamă faptul că primarul din Vadu Paşii, judeţul Buzău l-ar fi bătut. Radu Niţu a publicat şi imagini care îi susţin afirmaţiile făcute.

Activist de mediu, bătut de primar. "Mi-au furat telefonul cu violenţă şi l-au distrus, să nu cumva să apară în spaţiul public imaginile cu chermeza primarului"
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2021   •   17:49

Totul s-a întâmplat la o petrecere la căminul cultural. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru lovire, furt şi distrugere la Poliţie.

"Să vadă toată Ţara Românească cum un activist civic care merge să desconspire o petrecere a primarului din Vadu Paşii, Gheorghe Firon. Vedeţi? consilier, cu galben. primarul, cu albastru, care dă în mine, Gheorghe Firon. Uitaţi, bătaie, îngenuncheat şi bătaie. Bătaie, bătaie, bătaie. Uitati ce bătaie. Deci picioare în faţă, în abdomen, pumni. da? Deci mi-au luat telefonul. Mi-a luat telefonul Dragu, cel cu galben. L-a distrus, să nu cumva să apară imaginile publice. Ia uitaţi ce bătaie, măi fraţilor, box. Nu ştiu cum de am scăpat, de am trăit în urma...", a vorbit bărbatul agresat despre imaginile cu bătaie surprinse de o cameră de supraveghere.

Activistul de mediu, Robert Niţu, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre bătaia  de la primar.

"Primarul din Vadu Paşii m-a lovit, Firon Gheorghe, alături de mâna sa dreaptă, consilierul Ion Dragu şi cu alţi indivizi pe care nu prea îi cunosc, dar am înţeles că sunt funcţionari în cadrul primăriei Vadu Paşii.

Robert Niţu: "Am făcut plângere, nu s-a întâmplat absolut nimic"

Nu este vorba numai de bătaie, este practic vorba şi de o deposedare a telefonului meu prin violenţă, deposedare care în toată lumea asta civilizată, în toate legile, asta înseamnă că este tâlhărie.

Adică nu mi-au furat telefonul. Mi-au băgat mâna în buzunar, mi l-au sustras şi eu nu păţit nimic. Practic mi l-au furat cu violenţă, adică mi l-au furat şi mi l-au distrus să nu cumva să apară în spaţiul public imaginile cu chermeza primarului, unde ştiţi foarte bine că era pandemie şi aceste lucruri sunt interzise şi bineînţeles că sunt sancţionate şi de opinia publică.

 Activistul buzoian a mai fost agresat şi luna trecută

Nițu Robert Gabriel a mai fost agresat luna trecută, de trei bărbați, niște comercianți de pui vii din comuna buzoiană Cernătești. 

Aceștia l-au urmărit în trafic, i-au spart geamul mașinii și s-au năpustit asupra lui în timp ce forțele de ordine se aflau la câțiva metri distanță. 

Potrivit presei locale, conflictul a izbucnit după ce Nițu Robert a încercat să prezinte publicului și autorităților comercializarea ilegală a puilor vii.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close