Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Rodica, doctoriță și mamă a doi copii, ucisă de un șofer beat. Bărbatul depășea o coloană de mașini

Ea este Rodica, doctoriță și mamă a doi copii, ucisă de un șofer beat. Bărbatul depășea o coloană de mașini

O doctoriță și mamă a doi copii, a fost ucisă de un șofer rupt de beat, angajat în depășirea unei coloane de autoturisme pe DN19.

Ea este Rodica, doctoriță și mamă a doi copii, ucisă de un șofer beat. Bărbatul depășea o coloană de mașini
de Vasile Dale    |    23 Ian 2023   •   07:35

Rodia Pal, mamă a doi copii minori, este victima accidentului mortal din comuna Vama, județul Satu Mare. Rodica Pal avea 45 de ani și era un medic foarte apreciat în comunitate. 

Tragedia s-a produs duminică, în jurul orelor 19.30.  

Șoferul aparent vinovat de această tragedie este un bărbat de 35 de ani, din localitatea Vama, care se afla angajat în depășirea unei coloane de autovehicule pe sensul de mers Orașu Nou-Negrești-Oaș. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către medicul Rodica Pal, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător.  

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.  

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

×
Subiecte în articol: Rodica Pal accident sofer beat
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close