Antena 3 CNN Actualitate Locale Un român supărat pe traficul din dreptul casei și-a făcut propria trecere de pietoni. Reacţia poliţiştilor

Un român supărat pe traficul din dreptul casei și-a făcut propria trecere de pietoni. Reacţia poliţiştilor

Un bărbat din comuna Salva, județul Bistrița, supărat pe traficul din fața casei sale, a decis să rezolve problema singur și și-a făcut propria trecere de pietoni.

Un român supărat pe traficul din dreptul casei și-a făcut propria trecere de pietoni. Reacţia poliţiştilor
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    10 Oct 2022   •   22:53

Pentru că s-a săturat de traficul din fața casei sale, care nu îi permitea nici să traverseze în tihnă la vecinii săi, un bărbat din comuna Salva, județul Bistrița, a decis să rezolve problema de unul singur.

Acesta a cumpărat vopsea albă și a trasat, pe DN 17 C, o trecere de pietoni în dreptul proprietății sale.

Polițiștii care au trecut prin zonă au încetinit la vederea trecerii de pietoni, dar au și oprit la poarta bărbatului.

Pentru rezolvarea problemei pe cont propriu, bărbatul s-a ales cu un dosar penal.

”La data de 7 octombrie, în urma unei sesizări și a verificărilor efectuate, polițiștii din Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

În fapt, pe DN17 C, pe raza localității Salva ar fi fost trasate pe carosabil, fără autorizare, mai multe linii albe, asemănătoare marcajului de trecere pentru pietoni, de natură să inducă în eroare participanții la trafic.

Bănuit de comiterea faptelor este un localnic, în vârstă de 35 de ani.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, transmit reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud, citați de bistriteanul.ro.

×
Subiecte în articol: trecere de pietoni salva Bistriţa
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close