Antena 3 Actualitate Locale Romprest amenință că nu va mai ridica gunoaiele din Sectorul 1

Romprest amenință că nu va mai ridica gunoaiele din Sectorul 1

de Georgiana Adam    |    12 Mai 2021   •   22:01
Romprest amenință că nu va mai ridica gunoaiele din Sectorul 1
Sursa foto: Agerpres

Romprest o acuză pe Clotilde Armand că refuză să plătească facturile și să achite o parte din serviciile de salubrizare furnizate, în mod nejustificat.

În cursul zilei de miercuri, 12 mai, compania de salubrizare Romprest a transmis o notificare către Consiliul Local Sector 1 și către Primăria Capitalei. Compania anunță modificări cu privire la modul în care vor fi ridicate deșeurile din sector, în cazul în care nu vor fi achitate datoriile Primăriei Sector 1.

Mai exact, Romprest anunță că va ridica mai puține gunoaie și mai rar, iar acest fapt ar urma să conducă la noi acumulări de gunoaie pe străzi.

"În cazul în care facturile pentru prestaţia curentă nu vor fi achitate cu celeritate, ca o consecinţă directă a refuzului în mod nejustificat la plată a prestaţiilor confirmate în perioada ianuarie-martie 2021 şi având în vedere debitul total depăşit de scadenţa în valoare de 113,88 milioane lei, vom aplica clauzele contractuale privind reducerea cantităţii serviciilor presate.

Începând cu data de 17.05.2021 prestaţiile se vor dimensiona corespunzător cu valoarea serviciilor achitate, ca urmare a neexecutării corespunzătoare a obligaţiilor contractuale asumate de către Delegatar prin Contractul de delegare", precizează Romprest, potrivit Stiripesurse.

Totodată, compania anunță că sumă restantă se ridică la 113,8 milioane de lei, iar dintre aceștia 11,5 milioane de lei sunt pensalizări pentru neplata în mod nejustificat a facturilor restante.  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close