Antena 3 CNN Actualitate Locale Roşii "muşcate" de şoareci la un supermarket cunoscut din Piteşti. Reacţia oamenilor: "Este inadmisibil"

Roşii "muşcate" de şoareci la un supermarket cunoscut din Piteşti. Reacţia oamenilor: "Este inadmisibil"

Un cunoscut supermarket din Piteşti a stârnit revolta oamenilor după ce a lăsat la vânzare câteva cutii cu roșii care ar fi fost mușcate de rozătoare. Un client a făcut publice imaginile.

Roşii "muşcate" de şoareci la un supermarket cunoscut din Piteşti. Reacţia oamenilor: "Este inadmisibil"
Sursa foto: epitesti.ro
de Claudia Popovici    |    18 Apr 2023   •   19:41

Un piteştean care a mers la cumpărături la un supermarket cunoscut din Piteşti a avut o experiența neplăcută, în momentul în care a vrut să cumpere câteva roșii.

Potrivit acestuia, în cutii erau mai multe roșii care ar fi fost "gustate" de rozătoare. Revoltat, bărbatul a făcut imaginile publice pentru a atrage atenţia asupra nepăsării angajaților, despre care spune că urmare sesizării lui aceştia ar fi adunat doar roșiile "care păreau mâncate cel mai mult", restul roșiilor fiind lăsate în continuare la vânzare, notează epitesti.ro.

"Aşa ceva nu este posibil să se ţină într-un market. Este inadmisibil ca aceste produse mâncare de șoareci să fie lăsate la vânzare", a transmis revoltat piteşteanul sursei citate.

Citeşte şi: Roşiile româneşti, mai scumpe decât carnea de miel. Cât ajunge să coste un kilogram, la piaţă

 

 

 

×
Subiecte în articol: rosii Supermarket Pitești soareci
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close