Antena 3 CNN Actualitate Locale Rupere de nori în Sinaia. Pompierii intervin pentru a debloca străzile inundate

Rupere de nori în Sinaia. Pompierii intervin pentru a debloca străzile inundate

O ploaie torențială, care a durat aproximativ o jumătate de oră a inundat mai multe zone de pe Valea Prahovei. La Sinaia a fost solicitată intervenția pompierilor.

Rupere de nori în Sinaia. Pompierii intervin pentru a debloca străzile inundate
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mai 2024   •   20:11

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, în staţiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strâns pe partea carosabilă a DN 1, în zona gării, în urma unei ploi abundente.

"Pe DN1 E 60, în staţiunea Sinaia, pe sectorul de drum cuprins între km 123+300 şi 123+400, s-a format o acumulare de apă pe tot spaţiul părţii carosabile şi pe acostamentul neconsolidat, aspect ce a generat îngreunarea traficului rutier în zonă, ca urmare a precipitaţiilor.

La faţa locului sunt prezenţi poliţiştii care acţionează pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere", informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini de la intervenţia pompierilor din Sinaia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei şi de pe o porţiune a străzii Mihail Kogălniceanu din oraşul Sinaia. 

×
Subiecte în articol: ploaie torentiala Sinaia
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close