Antena 3 CNN Actualitate Locale Zeci de călători pe ruta CFR Craiova-București și-au continuat drumul pe jos, pe calea ferată, după ce trenul lor s-a defectat

Zeci de călători pe ruta CFR Craiova-București și-au continuat drumul pe jos, pe calea ferată, după ce trenul lor s-a defectat

Un tren CFR pe ruta Bucureşti-Craiova s-a defectat după doar cinci staţii parcurse. După ce au stat două ore în tren fără să ştie ce se întâmplă, oamenii au fost poftiţi să îşi continue călătoria pe jos.

Zeci de călători pe ruta CFR Craiova-București și-au continuat drumul pe jos, pe calea ferată, după ce trenul lor s-a defectat
de Mariana Zaharia    |    27 Sep 2023   •   12:09

În jur de 60 de călători erau în trenul 13262 care ar fi trebuit să ajungă în Bucuresti. Trenul a plecat după ora 3 din Craiova și a oprit în 5 stații până când s-a defectat la Pârvu Roșu, în Argeș.

Între Costești și Pitești, oamenii spun că au așteptat două ore ca să afle dacă trenul va fi reparat sau nu. Apoi, li s-a cerut să coboare și să meargă pe jos până la stradă.

În  jur de un kilometru au parcurs, cu toții, pe calea ferată. Când au ajuns la stradă, oamenii spun că au mai așteptat 45 de minute ca să vină un autocar. Au mers apoi claie peste grămadă până în Gara Pitești.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oamenii nu au mai ajuns la timp nici la serviciu, nici la programările la spitale, așa cum încercau unii dintre ei. Și, din păcate, spun că nu este prima dată când trec prin asta. Călătorii susțin că trenul nu s-ar fi defectat pe drum, ci ar fi plecat defect. Şi nici nu e prima oară când li se întâmplă asta. 

Până la acest moment purtătorul de cuvânt al CFR Călători nu a răspuns la telefon pentru a oferi lămuriri.

×
Subiecte în articol: CFR Calatori Craiova
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close