Antena 3 CNN Actualitate Locale S-au aflat vârstele celor nouă persoane decedate în accidentul din Neamț. În microbuz se aflau și minori

S-au aflat vârstele celor nouă persoane decedate în accidentul din Neamț. În microbuz se aflau și minori

S-au aflat vârstele celor nouă persoane decedate în accidentul din Neamț. În microbuz se aflau și minori
05 Apr 2018   •   10:57

Toate cele zece victime ale accidentului cumplit din Neamț au fost găsite. Nouă persoane au murit, una singură reușind să se autoevacueze și să fie mai apoi transportată la spital. 

Persoana salvată este un tânăr de doar 19 de ani, din localitatea Podoleni, județul Neamț. Acesta se afla pe locul din dreapta și a reușit să se salveze singur. 

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Elena Bulgărea, persoanele care au murit aveau vârste cuprinse între 17 și 45 de ani. 

“În maşina căzută în râul Bistriţa se aflau muncitori forestieri, cu vârste între 17 şi 45 de ani, care lucrau în zona Aradului și se întorceau acasă, la Săvinești , pentru a petrece Paștele alături de famili. Microbuzul, care nu era destinat transportului de persoane, ci avea doar nişte bănci improvizate din lemn, era înmatriculat pe persoană fizică”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Elena Bulgărea.

×
Subiecte în articol: victime Neamţ
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close