Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șacal a rămas prins în gardul unei gospodării din Deltă: "Ar trebui să fiţi preocupaţi de siguranţa noastră şi a copiilor noştri"

Un șacal a rămas prins în gardul unei gospodării din Deltă: "Ar trebui să fiţi preocupaţi de siguranţa noastră şi a copiilor noştri"

Un şacal a fost prins într-un gard al unei gospodării din Tulcea. Primarul localității trage un semnal de alarmă parlamentarilor români privind prezenţa din ce în ce mai frecventă a şacalilor din Deltă.

Un șacal a rămas prins în gardul unei gospodării din Deltă: "Ar trebui să fiţi preocupaţi de siguranţa noastră şi a copiilor noştri"
Sursa foto: Facebook | Silviu Rahău
de Ioana Mircea    |    07 Dec 2022   •   18:46

Primarul comunei Crişan din județul Tulcea, Silviu Rahău, a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în care apare un şacal care a fost prins într-un gard din localitate.

“Un cetăţean al comunei a surprins şacalul prins în gard, pe timpul zilei! Noi, locuitorii Deltei, trăim aici zi de zi, nu doar câteva weekend-uri pe an. Astfel că ne întâlnim des cu astfel de situaţii.

Degeaba un anumit parlamentar de ocazie vine o zi, două zile în Delta Dunării şi apoi declară că a pierdut nopţi întregi şi nu a văzut niciun şacal, dar afirmă că, deşi i-au fost arătate filmări, nu este sigur că erau imagini din ţara noastră”, este mesajul primarului pe pagina sa de Facebook.

Totodată, acesta vrea să tragă un semnal de alarmă parlamentarilor pentru a găsi soluții de a proteja cetățenii din zonă de aceste animale sălbatice.

”Doresc sa trag un nou semnal de alarmă legat de prezenţa din ce în ce mai frecventă a şacalilor în gospodăriile oamenilor. Fac apel la parlamentarii tulceni să ducă mai departe, cât de urgent posibil, acest semnal de alarmă şi să înţeleagă faptul că Delta Dunării este locuită, nu doar un muzeu de vizitat vara. Iar dumneavoastră ar trebui să fiţi preocupaţi de siguranţa noastră şi a copiilor noştri”, transmite primarul pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Dunare șacal
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close