Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru saloane de masaj, percheziționate de polițiști pentru prostituție, în București. Pe bon se bătea doar masajul

Patru saloane de masaj, percheziționate de polițiști pentru prostituție, în București. Pe bon se bătea doar masajul

17 persoane din București sunt bănuite că au pus mai multe tinere să se prostitueze sub paravanul unor saloane de masaj erotic. Inculpații sunt duși chiar în aceste momente la audieri.

Patru saloane de masaj, percheziționate de polițiști pentru prostituție, în București. Pe bon se bătea doar masajul
Sursa foto: Gettyimages | Casarsa
de Ioana Mircea    |    16 Feb 2023   •   20:22

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii fac în aceste momente șase percheziții domiciliare în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

17 persoane sunt bănuite că, în perioada octombrie 2022 - februarie 2023, ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, desfășurată de mai multe tinere, care activau sub paravanul unor saloane de masaj erotic.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române", anunță Poliția Capitalei.

Citește și: Un profesor de atletism de la Dinamo a fost arestat, după ce i-a făcut unei eleve masaj cu un vibrator

Surse din acest caz susțin că la activitate participă și polițiști de la investigarea criminalității economice sa facă verificări pe linia lor. Din cercetări a reieșit că fetele erau angajate cu carte de munca, iar în casă se bătea doar masajul, ce se dorea extra nu apărea în contabilitate

Chiar în aceste momente inculpații sunt aduși la audieri la sediul Serviciul Investigaţii Criminale, din Sectorul 4 str Constantin Brâncoveanu nr 8. 

×
Subiecte în articol: București prostitutie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close