Antena 3 CNN Actualitate Locale Salvator SMURD în lacrimi, chemat să își salveze fiul rănit într-un accident, în Lugoj

Salvator SMURD în lacrimi, chemat să își salveze fiul rănit într-un accident, în Lugoj

Un salvator care lucrează în echipajul unui elicopter SMURD a avut parte de un șoc atunci când a ajuns la locul unui grav accident rutier, în Lugoj, și și-a dat seama că victima accidentului era chiar fiul său de patru ani.

Salvator SMURD în lacrimi, chemat să își salveze fiul rănit într-un accident, în Lugoj
25 Mai 2020   •   10:44

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineață, 23 mai 2020, în zona localității Fârdea din apropierea orașului Lugoj, atunci când un apel la numărul de urgență 112 anunța un accident rutier.

Inițial, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje ale Ambulanței și ale Poliției Rutiere. Salvatorii au găsit un copil în vârstă de patru ani, care se plimba cu bicicleta și care a fost lovit de un autoturism.

Având în vedere faptul că micuțul avea numai patru ani și ar fi putut suferi răni grave, medicii de la Ambulanță au cerut intervenția unui elicopter SMURD.

În momentul în care elicopterul a aterizat, oamenii aflați în zonă au fost martori la un episod extrem de emoționant. Unul dintre salvatorii din elicopter a desoperit că micuțul rănit în accident era chiar fiul său.

Copilul se afla în vacanță la bunici, atunci când a plecat cu bicicleta, fără să fie supravegheat, și a fost lovit de mașină.

Cu ochii în lacrimi, salvatorul SMURD și-a îngrijit copilul și l-a dus de urgență la spital, acolo unde analizele au stabilit că acesta se afla în afara oricărui pericol, notează lugojinfo.ro.

×
Subiecte în articol: Lugoj SMURD
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close