Antena 3 CNN Actualitate Locale Sancţiuni drastice pe litoral. Inspectorii sanitari au amendat mai multe unităţi de alimentaţie

Sancţiuni drastice pe litoral. Inspectorii sanitari au amendat mai multe unităţi de alimentaţie

Sancţiuni drastice pe litoral. Inspectorii sanitari au amendat mai multe unităţi de alimentaţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Aug 2017   •   12:46

Inspectorii sanitari au amendat cu 26.000 de lei mai multe unităţi de pe litoral, după ce au constatat neconformităţi cu privire la comercializarea produselor alimentare şi neîntreţinerea în condiţii de igienă a spaţiilor şi a echipamentelor de lucru, potrivit unui comunicat transmis de ANSVSA.

Amenzi drastice pe litoral: Inspectorii sanitari au amendat cu 26.000 de lei mai multe unităţi de alimentaţie

Cinci restaurante, patru unităţi de tip fast food, o braserie, un snack bar şi un magazin alimentar au fost sancţionate contravenţional, marţi, cu amenzi în valoare de 26.000 de lei, pentru abaterile de la legislaţia sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor.

În urma controalelor efectuate, inspectorii au constatat neconformităţi cu privire la comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar, neîntreţinerea în condiţii de igienă a spaţiilor şi a echipamentelor de lucru şi etichetarea şi depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Inspectorii sanitari au verificat 35 de unităţi din Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: amenzi alimente
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close