Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce s-a întâmplat cu cei şapte copii din Apuseni, rămaşi orfani după ce mama lor a murit la ultima naştere

Ce s-a întâmplat cu cei şapte copii din Apuseni, rămaşi orfani după ce mama lor a murit la ultima naştere

Cei şapte copii ai femeii din Munţii Apuseni, care a murit la scurt timp după ce a născut acasă, vor începe o viaţă nouă, departe de locul unde au crescut.

Ce s-a întâmplat cu cei şapte copii din Apuseni, rămaşi orfani după ce mama lor a murit la ultima naştere
Sursa foto: Pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2023   •   15:28

Cei şapte copii ai femeii din Munţii Apuseni au fost preluaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

Patru copii au fost preluaţi de un asistent maternal, iar ceilalţi doi au ajuns în grija unor rude, anume mătuşa din partea tatălui şi naşii părinţilor.

După clarificarea situaţiei, bebeluşul va fi plasat, de asemenea, în grija unui asistent maternal.

În trecut, femeia a fost căsătorită, dar s-a despărţit de soţul cu care avea doi copii şi a început o relaţie cu un alt bărbat, având împreună cu acesta cinci copii.

Citeşte şi: O femeie din Alba care a născut acasă, în urmă cu trei zile, a murit. Ea refuzase să meargă la spital

Familia trăia într-un cătun izolat, în condiţii greu de imaginat, iar femeia se confrunta cu anumite probleme de sănătate. La puţin timp după ce a născut, femeia a fost preluată în stare gravă de pompierii militari.

Din nefericire, eforturile salvatorilor au fost în zadar, deoarece femeia a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat. 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close