Antena 3 CNN Actualitate Locale Şapte fraţi din Şerbăneşti, ţinuţi în frig şi mizerie de mamă, au ajuns de urgenţă la spital

Şapte fraţi din Şerbăneşti, ţinuţi în frig şi mizerie de mamă, au ajuns de urgenţă la spital

Şapte fraţi din comuna Şerbăneşti (Olt) au ajuns de urgenţă la spital, după ce s-au îmbolnăvit pentru că au fost ţinuţi în frig şi mizerie de mama lor.

Şapte fraţi din Şerbăneşti, ţinuţi în frig şi mizerie de mamă, au ajuns de urgenţă la spital
Sursa foto: YouTube / Olttv Slatina
12 Feb 2020   •   09:32

Cei şapte copii, împreună cu mama lor, locuiesc într-o casă care stă să cadă şi în care plouă din cauza acoperişului distrus. În urma ploilor, a ninsorilor şi a frigului din ultimele zile, copiii s-au îmbolnăvit.

Cazul celor şapte fraţi din Şerbăneşti a ajuns în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului Olt, după ce mama lor i-a dus pe toţi la spital, cei mici fiind suspecţi de TBC.

Cinci dintre fraţi au fost preluaţi de Protecţia Copilului, în timp ce două fetiţe, în vârstă de opt luni, respectiv doi ani, au rămas în spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În urmă cu două zile, când a aflat că cei cinci copii ai ei au fost luaţi în grija statului, mama din Şerbăneşti a mers în spital, le-a luat pe cele două fetiţe şi a fugit cu ele, notează olttv.ro.

Potrivit jurnaliştilor Olt TV, primăria din comună a ajutat familie în mai multe rânduri, însă situaţia a rămas neschimbată.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a deschis o anchetă la finalul căreia se va stabili dacă cei şapte fraţi vor rămâne în continuare în grija mamei sau vor fi preluaţi în regim de plasament.

×
Subiecte în articol: Olt Serbanesti
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close