Antena 3 CNN Actualitate Locale Șapte locuințe au fost mistuite de flăcări la Bârlad. Trei persoane au suferit atacuri de panică şi 18 persoane au fost evacuate

Șapte locuințe au fost mistuite de flăcări la Bârlad. Trei persoane au suferit atacuri de panică şi 18 persoane au fost evacuate

Un incendiu devastator a avut loc, duminică după amiaza, la Bârlad. Trei persoane au suferit atacuri de panică, iar alte 18 persoane, dintre care şi o femeie aflată într-un scaun cu rotile, au fost evacuate.

Șapte locuințe au fost mistuite de flăcări la Bârlad. Trei persoane au suferit atacuri de panică şi 18 persoane au fost evacuate
de Claudia Popovici    |    10 Mai 2021   •   17:43

Incidentul a avut loc de pe strada Crângului din Cartier Deal din Bârlad. Şapte locuinţe dintre care un duplex şi mai multe anexe gospodărești au fost mistuite de flăcări.

Potrivit ISU Vaslui, la faţa locului s-a intervenit cu 11 autospeciale, între care cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autospeciale multifuncționale, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea incendiului.

În sprijinul pompierilor, a intervenit SPSU din cadrul SC Rulmenți SA Bârlad, precum și alte două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență ale județelor Bacău și Galați.

În paralel, Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui a intervenit cu o autospecială tip B.

La fața locului a fost prezent și primarul municipiului Bârlad, care a luat măsurile necesare pentru cazarea persoanelor care au rămas fără locuinţă.

Totul a pornit, din câte se pare, de la o candelă lăsată aprinsă, dar încă nu a fost finalizată ancheta pentru stabilirea cu exactitate a cauzei incendiului.

Trei persoane au suferit atacuri de panică, iar alte 18 persoane au fost evacuate

Potrivit presei locale, trei persoane au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alte 18 persoane, dintre care şi o femeie aflată într-un scaun cu rotile, au fost evacuate.

×
Subiecte în articol: incendiu Barlad locuinte
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close