Antena 3 CNN Actualitate Locale Şapte persoane rănite, după ce un autoturism şi un microbuz au fost implicate într-un accident pe DN 13, în Braşov. Traficul este blocat

Şapte persoane rănite, după ce un autoturism şi un microbuz au fost implicate într-un accident pe DN 13, în Braşov. Traficul este blocat

Un accident grav a avut loc joi seara pe DN 13 în județul Brașov, în care a fost implicat și un microbuz. Sunt 7 victime, din care două încarcerate, anunță ISU Brașov.

Şapte persoane rănite, după ce un autoturism şi un microbuz au fost implicate într-un accident pe DN 13, în Braşov. Traficul este blocat
Sursa foto: Facebook I Tudor Alexandru Dutu
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2023   •   20:44

Potrivit pompierilor, accidentul a avut loc pe DN 13, în localitatea Feldioara.

În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism.

În urma accidentului au rezultat 7 victime, dintre care două sunt încarcerate.

La fata locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, patru echipaje SMURD, trei ambulanțe SAJ și o autospecială cu apă si spumă.

Citește și: Accident grav în Timiș. O femeie s-a urcat cu mașina pe trotuar și a intrat în plin într-un grup de copii. Mai mulţi răniţi

"Cele două persoane au fost descarcerate și în continuare se intervine pentru acordarea asistenței medicale. Până în acest moment, 4 dintre victime au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare”, transmite ISU.

Potrivit IPJ Brașov, în accident au fost implicați cei 4 ocupanți ai microbuzului, cu vârste între 24 si 55 de ani, precum și 3 tineri, de 21 de ani, din autoturism.

Circulația în zonă este blocată

La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și se fac cercetări pentru a se stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul.

"Pe DN 13, la kilometrul 16, localitatea Feldioara, județul Brașov, s-a produs o coliziune frontală între un microbuz de transport persoane și un autoturism. În urma impactului toate cele 8 persoane implicate sunt în evaluare medicală, iar 2 dintre acestea care se aflau în microbuz sunt încarcerate. Circulația rutieră este blocată", potrivit infotrafic.

×
Subiecte în articol: Brașov accident rutier microbuz raniti
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close