Antena 3 CNN Actualitate Locale Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației, a fost găsită

Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației, a fost găsită

Sara Melinda, fetița de 13 ani, din Sighetu Marmației, a fost găsită de polițiști.

de Vasile Dale    |    13 Noi 2023   •   10:31

Update 11:00. Tânăra ar fi fost găsită acasă la un bărbat de 34 de ani. În aceste momente, bărbatul este audiat de poliție. 

Fata de 13 ani dată dispărută, pentru care familia oferea recompensă și care a fost căutată de polițiști și de jandarmi, inclusiv cu drone, a fost găsită în urmă cu foarte puțin timp.

Din primele informații, se pare că tânăra este în stare bună, și ar fi fost găsită de polițiștii locali într-o casă din Sighetu Marmației.

În această dimineață, un tânăr s-ar fi prezentat la sediul Poliției, unde ar fi anunțat că știe unde se află tânăra. Acesta ar fi fost cel care i-ar fi trimis pe polițiști către o locuință socială de pe strada Ioan Mihaly de Apșa, din Municipiul Sighetu Marmației, unde adolescenta a fost găsită. 

La fața locului a ajuns și un echipaj medical care a preluat-o pe fată și a transportat-o la spitalul din Sighetu Marmației unde urmează să fie investigată din punct de vedere medical. 

Potrivit primelor informații, adolescenta nu ar fi fost victima unei infracțiuni. 

Urmează ca familia fetei să ajungă la sediul poliției pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat cu tânăra în toate aceste zile. 

×
Subiecte în articol: Sighetu Marmatiei Melinda
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close