Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șarpe de doi metri a fost găsit într-o stație de pompare a apei din Mehedinți. Oamenii s-au speriat și au anunțat autoritățile

Un șarpe de doi metri a fost găsit într-o stație de pompare a apei din Mehedinți. Oamenii s-au speriat și au anunțat autoritățile

Un șarpe a fost găsit într-o stație de pompare a apei din Mehedinți. Reptila de aproximativ doi metri lungime a fost descoperită de o echipă de muncitori.

Un șarpe de doi metri a fost găsit într-o stație de pompare a apei din Mehedinți. Oamenii s-au speriat și au anunțat autoritățile
Sursa foto: Mediafax
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2024   •   20:05

Șarpele era ascuns în camera pompelor de alimentare cu apǎ, au anunțat jandarmii din Mehedinți.

Șarpele a fost descoperit de angajații unei firme în timp ce încercau să înlocuiască țevile unei stații de pompare a apei din comuna Burila Mare.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini cu șarpele de doi metri găsit în stația de pompare a apei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Reptila a fost scoasă cu greutate din pompa de apă.

"Un șarpe de mari dimensiuni aflat în camera instalației de alimentare, i-a speriat pe oameni, care au solicitat sprijinul jandarmilor, apelând numărul de urgență 112.

Intervenția s-a dovedit dificilă, ținând cont că șarpele, în lungime de aproximativ doi metri a fost scos din bazinul adânc de peste un metru și jumătate. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural”, a anunțat Jandarmeria Mehedinți.

În ultima perioadă, jandarmii din Mehedinți au intervenit în șase situații pentru îndepărtarea șerpilor, ca urmare a sesizărilor primite din partea cetățenilor.

×
Subiecte în articol: sarpe mehedinti
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close