Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Baia Mare a sunat la 112 pentru a scăpa de un şarpe ascuns sub capota maşinii sale

Un bărbat din Baia Mare a sunat la 112 pentru a scăpa de un şarpe ascuns sub capota maşinii sale

Un bărbat din Baia Mare a petrecut ore bune încercând să scape de un șarpe care s-a încăpățânat să rămână sub capota mașinii sale chiar şi după ce a dus-o la o spălătorie. Depășit de situaţie băimăreanul a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Un bărbat din Baia Mare a sunat la 112 pentru a scăpa de un şarpe ascuns sub capota maşinii sale
Sursa foto: actualmm.ro
de Claudia Popovici    |    14 Iul 2021   •   17:54

Incidentul a avut loc Barajul Firiza acolo unde bărbatul s-a oprit să facă un mic popas. Mare i-a fost surpriza când, în urma unei verificări rapide, a observat un șapte pe motorul maşinii.

După minute bune în care s-a chinuit să scoată reptila de acolo băimăreanul s-a gândit să meargă la o spălătorie, informează presa locală.

Nici acolo nu a reușit să scape de şarpe şi depășit de situaţie bărbatul a sunat la 112. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au salvat situaţia. Potrivit acestora reptila buclucaşă de 90 de cm nu ar fi dintr-o specie veninoasă.

 

 

×
Subiecte în articol: sarpe masina capotă 112 jandarmii Baia Mare
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close