Antena 3 CNN Actualitate Locale Șarpe de un metru, în sala de mese a Spitalului Orășenesc Balș. Reptila a intrat pe uşa de acces a personalului

Șarpe de un metru, în sala de mese a Spitalului Orășenesc Balș. Reptila a intrat pe uşa de acces a personalului

Un șarpe a ajuns în sala de mese a Spitalului Orășenesc Balș, cu două zile în urmă. Oamenii s-au speriat și au sunat la 112.

Șarpe de un metru, în sala de mese a Spitalului Orășenesc Balș. Reptila a intrat pe uşa de acces a personalului
Sursa foto: olt-alert.ro
de Mia Lungu    |    15 Iun 2022   •   14:08

"În ziua de 13.06. a.c. orele 13:18 a fost primit un apel telefonic prin care s-a solicitat sprijinul pentru capturarea unui șarpe aflat în incinta sălii de mese a Spitalului Orășenesc Balș", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, căpitanul Simona Floricel

"Patrula de jandarmerie din cadrul Secției Jandarmi Balș a fost directionată de către dispecerul unității, care a capturat șarpele cu o unealtă special destinată și l-a eliberat în mediul natural.

De la începutul lunii iunie, jandarmii au intervenit pentru capturarea șerpilor în 7 situații, în municipiul Slatina (4), în Balș (2) și Bobicești (1).", a mai precizat aceasta.

Se pare că șarpele, lung de un metru, a pătruns în unitatea de medicală pe uşa de acces a personalului, s-a plimbat pe un hol, apoi s-a refugiat într-o sală de mese, potrivit olt-alert.ro.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close