Antena 3 CNN Actualitate Locale Şase răniţi, printre care un tânăr de 16 ani încarcerat, după ce o maşină s-a răsturnat pe marginea drumului, în Sibiu

Şase răniţi, printre care un tânăr de 16 ani încarcerat, după ce o maşină s-a răsturnat pe marginea drumului, în Sibiu

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică dimineață, pe DN1, în Sibiu. 

Şase răniţi, printre care un tânăr de 16 ani încarcerat, după ce o maşină s-a răsturnat pe marginea drumului, în Sibiu
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2024   •   08:18

Update 15: 00 - Traficul a fost reluat duminică, pe A1, pe sensul Vâlcea - Sibiu, după ce fusese blocat din cauza unui accident în care au fost implicate şase maşini, circulaţia fiind deviată pe DN 7.

''Trafic reluat pe A1, devierea a fost ridicată'', anunţă IPJ Sibiu.

În urma accidentului, patru persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

"În urma accidentului au rezultat patru victime, care au nevoie de îngrijiri medicale: o femeie de 54 de ani, un bărbat de 34 de ani, un bărbat de 50 de ani, o femeie de 56 de ani. Toate cele patru victime au traumatisme şi contuzii minore. Sunt transportate la UPU Sibiu conştiente", a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că a fost vorba despre o coliziune faţă - spate, în care au fost implicate cele şase autoturisme. 

Ştirea iniţială - Șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă și s-a răsturnat în afara carosabilului.

Accidentul a avut loc pe DN 1, la kilometrul 292+900 de metri, între localitățile Veștem și Bradu, județul Sibiu, transmite Centrul Infotrafic.

În urma impactului au rezultat cinci victime, aflate în evaluare medicală.

ISU și Serviciul de Ambulanță Sibiu transmit că au fost șase victime, printre care un tânăr de 16 ani, care a rămas încarcerat. 

Acesta a fost extras de echipajul de descarcerare și preluat de un echipaj SMURD, conștient, dar care a suferit un traumatism cranian și multiple contuzii.

De asemenea, un alt minor de 14 ani a fost preluat de echipajul SAJ. 

Alte patru persoane au fost preluate de ATPMV și SMURD, fiind transportate la UPU Sibiu, respectiv doi tineri de 18 ani și doi tineri de 19 ani, care au suferit diverse traumatisme. 

Circulația rutieră este oprită duminică dimineață pe ambele sensuri de mers, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: accident Sibiu raniti
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close