Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat alungat din sat, de teama virusului ucigaş. "Ăla de coroană, sau cum îi zice. Am auzit că virusul deja-i în Satu Mare. Mi-e frică, încă-s tânără"

Bărbat alungat din sat, de teama virusului ucigaş. "Ăla de coroană, sau cum îi zice. Am auzit că virusul deja-i în Satu Mare. Mi-e frică, încă-s tânără"

Frica românilor de coronavirus creează situații absurde. Vecinii îi cer unui bărbat de 40 de ani din Satu Mare să plece din localitate, de teama virusului mortal, "ăla de coroană, sau cum îi zice".

Bărbat alungat din sat, de teama virusului ucigaş. "Ăla de coroană, sau cum îi zice. Am auzit că virusul deja-i în Satu Mare. Mi-e frică, încă-s tânără"
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    19 Feb 2020   •   11:27

Oamenii din comuna Păuleşti nu mai au somn de când au auzit că un vecin de-al lor, întors recent din Italia, a acuzat stări febrile și tuse și a fost preluat de ambulanță. El nu are însă virusul mortal, ci a fost diagnosticat cu pneumonie şi a fost lăsat să plece acasă, potrivit digi24.ro.

Problema este că rudele la care locuia temporar nu l-au mai primit şi nici vecinii nu și-l mai doresc prin preajmă, ca să nu se îmbolnăvească. "Am auzit că o intrat în Satu Mare deja virusul, o venit, deja-i în Satu Mare. Cum să nu îmi fie frică? Am copil micuț și sigur că mă tem și eu, încă-s tânără și eu și soțul. Vreau să cresc copilul", spune o localnică.

Bărbatul locuieşte acum la spital, iar rezolvarea conflictului iscat de teama coronavirusului ar putea cădea în seama autorităților.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus Satu Mare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close