Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Satu Mare s-a dat drept femeie pe internet şi a chemat un individ în casa lui. Întâi i-a cerut bani, apoi l-a bătut şi l-a lăsat fără portofel

Un bărbat din Satu Mare s-a dat drept femeie pe internet şi a chemat un individ în casa lui. Întâi i-a cerut bani, apoi l-a bătut şi l-a lăsat fără portofel

Un bărbat din Satu Mare s-a dat drept femeie pe site-urile de socializare și a invitat un alt bărbat în casa lui, apoi l-a bătut și i-a luat portofelul.

Un bărbat din Satu Mare s-a dat drept femeie pe internet şi a chemat un individ în casa lui.  Întâi i-a cerut bani, apoi l-a bătut şi l-a lăsat fără portofel
Sursa foto: Pixabay.com/cuncon
de Georgiana Adam    |    15 Feb 2022   •   00:04

Poliția l-a identificat pe agresor, un tânăr de 22 de ani. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru tâlhărie și lipsire de libertate.

Bărbatul își oferise serviciile pe o rețea de socializare, susținând că este femeie. Cel care a venit la o întâlnire a descoperit că mințise și a vrut să plece. Individul i-a cerut bani și chiar a devenit agresiv când a fost refuzat, scrie replicahd.ro.

Întrucât bărbatul nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feţei şi deposedat de portofel, au transmis reprezentanții Poliției.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor pentru luarea măsurilor legale.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close