Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Baia Mare a urlat şi a lovit cu pumnii maşinile aflate în trafic | Oamenii au sunat panicați la 112

Un tânăr din Baia Mare a urlat şi a lovit cu pumnii maşinile aflate în trafic | Oamenii au sunat panicați la 112

Incidente grave astăzi în jurul orei 13:15 pe strada Victoriei din Baia Mare. Un tânăr a început să urle pe trotuar. Apoi urlând incoerent a început să lovească cu pumnii autovehiculele aflate în trafic pe strada amintită reușind să blocheze traficul rutier.

Un tânăr din Baia Mare a urlat şi a lovit cu pumnii maşinile aflate în trafic | Oamenii au sunat panicați la 112
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Vasile Dale    |    04 Noi 2023   •   14:38

Un autoturism a fost avariat în urma loviturilor de pumni și picioare. Oamenii au sunat panicați la 112 și au cerut ajutorul poliției.

Mai multe echipaje au venit imediat la fața locului, iar polițiștii au reușit cu greu să îl imobilizeze pe tânărul de 19 ani. Din cauza violenței acestuia, polițiștii l-au încătușat.

Tânărul a fost dus la sediul poliției pentru audieri, însă era incoerent astfel că s-a cerut sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, arată Vasile Dale.

S-a decis transportul și internarea acestuia la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru o expertiză neuropsihiatrică de specialitate.

Nu este exclus ca acesta să fi consumat substanțe halucinogene înainte de comiterea faptelor.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

×
Subiecte în articol: Maramureș Baia Mare
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close