Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal în campusul studențesc din Galați: Doi bărbați au ajuns la Poliție, iar un altul la spital

Scandal în campusul studențesc din Galați: Doi bărbați au ajuns la Poliție, iar un altul la spital

Doi bărbați au ajuns la secția de Poliție în urma unui scandal petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în apropierea campusului studențesc din orașul Galați. Al treilea bărbat implicat în scandal a ajuns la spital.

Scandal în campusul studențesc din Galați: Doi bărbați au ajuns la Poliție, iar un altul la spital
de Gabi Vlad    |    15 Ian 2023   •   12:44

La miezul nopții, polițiștii din Galaţi au fost anunțați prin 112 de o persoană cu vârsta de 30 de ani, că un bărbat a aruncat cu o piatră asupra autoturismului său, crăpându-i luneta.

Agresorul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat să stea de vorbă cu polițiștii și a intenționat să părăsească locul unde a avut loc incidentul. În scandal au intervenit alți doi bărbați, aflați și ei sub influența alcoolui, care au încercat să-i împiedice pe polițiști să-și îndeplinească obligațiile de serviciu.

Pentru a-i liniști pe bărbați, polițiștii au folosit spray iritant lacrimogen și au solicitat sprijinul jandarmilor aflați în zonă. Doi dintre bărbații au fost imobilizați și duși la sediul Secției 5 Poliție Galați.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere. Persoana care a aruncat cu piatra a fost dusă la spital. Este vorba despre un bărbat cu vârsta de 35 de ani, din Galați, care avea răni la cap, acuza dureri, și nu era coerent în vorbire, au explicat reprezentanții IPJ Galați.

Jandarmii gălățeni i-au amendat pe bărbații care s-au certat cu polițiștii cu 500 de lei și 1.000 de lei, pentru provocare de scandal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close