Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal la un colegiul din Vâlcea după ce fiul unui cunoscut afacerist şi-a obligat colegii mai mici să mimeze în clasă scene pentru adulţi

Scandal la un colegiul din Vâlcea după ce fiul unui cunoscut afacerist şi-a obligat colegii mai mici să mimeze în clasă scene pentru adulţi

Scenele revoltătoare au avut loc la Colegiul Naţional "Matei Basarab" din Vâlcea, unde un elev de clasa a şaptea, fiul unui cunoscut afacerist din domeniul constructiilor, ar fi obligat mai mulţi copii de clasa a treia să mimeze scene demne de filmele de după 12:00 noaptea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2023   •   10:39

Un elev de clasa a şaptea din Vâlcea este acuzat că a obligat mai mulți copii de clasa a treia să mimeze în clasă acte sexuale. I-a înregistrat și apoi i-a supus mai multor abuzuri.

Polițiștii au deschis o anchetă, după ce mai mulți părinți au depus reclamații.

Elevul este cunoscut pentru comportamentul său agresiv. În urmă cu doar câteva luni și-a înjunghiat un alt coleg de clasă chiar în incinta școlii.

Părinții au anunțat că vor protesta în fața colegiului dacă nu vor fi luate măsuri.

"Nu putem vorbi despre niște măsuri deoarece, după cum știți, legislația școlară impune anumite etape de identificare a faptelor - dacă faptele au fost săvârșite, de cine au fost săvârșite și în ce context.

În momentul actual am declanșat operațiunea de anchetare internă. Școala noastră regretă cele întâmplate. Toleranța la violență este zero.", a transmis reprezentanta Colegiului Naţional "Matei Basarab" din Vâlcea.

Polițiștii biroului siguranță școlară efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor, sub supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

 

×
Subiecte în articol: Valcea Colegiul Național
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close