Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal cu împușcături în fața unui bar din Dolj! Șase oameni au fost răniți

Scandal cu împușcături în fața unui bar din Dolj! Șase oameni au fost răniți

Scandal cu împușcături în fața unui bar din Dolj! Șase oameni au fost răniți
Sursa foto: foto- captură Antena 3
22 Apr 2019   •   11:06

Scandal cu focuri de armă la intrarea într-un bar din comuna doljeană Bratovoieşti. Şase oameni au ajuns la spital după ce, în timpul răfuielii, s-au tras mai multe focuri de armă. Scandalul a plecat de la faptul că mai mulţi barbati nu au fost lăsați să intre în interiorul barului deoarece acesta era închis. 

Doi au fost împușcați cu un pistol cu bile din plastic, neletal, ceilalți patru s-au ales cu diverse leziuni. 

„În noaptea de 21/22 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui conflict spontan între mai mulţi tineri, la un bar din localitatea Bratovoeşti. 

Poliţiştii s-au deplasat, de îndată, la faţa locului şi, din primele verificări, au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între mai mulţi tineri a avut loc o altercaţie, în urma căreia 6 persoane au suferit leziuni, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Craiova”, potrivit IPJ DOLJ.

La faţa locului a fost găsit şi ridicat de către poliţişti un pistol de tip "airsoft", neletal, nesupus autorizării. 

Patru dintre persoanele implicate în altercaţie sunt în acest moment la Serviciul de Investigaţii Criminale, pentru audieri, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

×
Parteneri
Klaus Iohannis, propus oficial de România ca Secretar General al NATO
x close