Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal în centrul Timișoarei între clanurile de romi. „O dădeau pe femeie cu capul de asfalt și de mașină”

Scandal în centrul Timișoarei între clanurile de romi. „O dădeau pe femeie cu capul de asfalt și de mașină”

Scandal în centrul Timișoarei între clanurile de romi. „O dădeau pe femeie cu capul de asfalt și de mașină”
17 Aug 2017   •   14:00

Clanurile de romi din Timișoara au făcut din nou scandal în plină stradă. Aceștia s-au războit pentru impunătoarele vile din centrul orașului, potrivit pressalert.ro.

„Am auzit scandal în stradă și că o femeie striga ”Poliția, Poliția”. Când am ieșit în curte, printre mașini era agitație. A apărut un cap de femeie și lângă ea erau doi bărbați. Un tânăr a oprit mașina în mijlocului drumului și a coborât la ei. Mi-a spus apoi că a văzut că o dădeau pe femeie cu capul de asfalt și de mașină. O loveau cu piciorele. Era jos. Când au văzut că venim spre ei, cei doi țigani au luat-o la fugă”, a povestit Bogdan Vițelaru.

O vecină care a asistat la întreaga scenă le-a povestit polițiștilor că agresorii au așteptat-o pe femeie în fața casei când vroia să plece.

„Îi vor casa. Cei care au agresat-o sunt vecinii din spate. Fata e tot țigancă. Bărbatul e plecat în Germania și ea stă singură. O terorizează, îi aruncă pietre în geam. Să plece, să le vândă lor casa. Era plină de sânge. A luat-o ambulanța în stare de șoc”, a declarat Vițelaru.

Polițiștii au început acum cercetările în acest caz.

 

×
Subiecte în articol: scandal Timisoara centru oras romi clanuri case batut
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close