Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Maramureş, împuşcat în picior de poliţişti, după ce a sărit cu toporul la ei (Video)

Un bărbat din Maramureş, împuşcat în picior de poliţişti, după ce a sărit cu toporul la ei (Video)

A fost scandal cu topoare şi Poliţie, marţi seară, lângă Biserica Ortodoxă din Săcălăşeni, Maramureş. 

Un bărbat din Maramureş, împuşcat în picior de poliţişti, după ce a sărit cu toporul la ei (Video)
Sursa foto: baiamare24.ro
de M.Z.    |    29 Apr 2020   •   10:11

Cei care au alertat Poliţia au fost localnicii. Oamenii au alertat 112, pentru ca poliţiştii să vină să aplaneze un scandal izbucnit într-o familie vecină, potrivit baiamare24.ro.

Odată ajunşi la locul cu pricina, agenţii au fost agresaţi verbal de o femeie. Imediat, bărbatul, Grigore F, s-a năpustit cu o secure asupra poliţiştilor.

În urma agresiunii, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Pentru că scandalagiul nu s-a calmat, agenţii l-au împuşcat în zona picioarelor, folosind cinci gloanţe. 

Apoi, tot oamenii legii au chemat un echipaj medical SMURD. Cadrele medicale i-au acordat bărbatului primele îngrijiri, apoi l-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, unde l-au operat.

Criminaliştii, coordonaţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, fac cercetări la faţa locului.

Ce spune Poliţia

"Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși s-au deplasat în această seară (marţi seara - n.r.) la un imobil de pe raza localității Săcălășeni, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat este agresiv și face scandal la domiciliu.

La vederea polițiștilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre polițiști cu un topor în mână, amenințându-i. După somație, polițiștii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat amenințarea. Acesta a fost rănit la picior, fiind solicitat un echipaj de prim-ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanțelor producerii evenimentului”, spune Florina Meteş, IPJ Maramureş.

×
Subiecte în articol: Maramureș bătaie topor
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close