Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal cu mascaţi la priveghi, în Botoşani | Patru bărbaţi s-au luat la bătaie după ce au băut mai multe pahare

Scandal cu mascaţi la priveghi, în Botoşani | Patru bărbaţi s-au luat la bătaie după ce au băut mai multe pahare

Trei bărbaţi au fost reţinuţi în urma unui scandal monstru iscat într-un cartier din Municipiul Botoşani. Totul s-ar fi întâmplat în timpul unui priveghi, atunci când, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, patru bărbaţi s-au luat la ceartă.

Scandal cu mascaţi la priveghi, în Botoşani | Patru bărbaţi s-au luat la bătaie după ce au băut mai multe pahare
Sursa foto: monitorulbt.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2023   •   11:30

Din câte se pare, conflictul ar fi pornit în timpul unui priveghi.Conflictul a degenerat imediat. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, patru bărbaţi s-au luat la ceartă.

Conflictul a degenerat imediat. Mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi mascaţi au intervenit la faţa locului pentru a aplana conflictul. 

În urma scandalului, unul dintre participanţi a ajuns la spital cu o plagă tăiata la nivelul unuia din braţe.

Citeşte şi: O femeie a căzut de la etajul opt al unui hotel din Mamaia, în noaptea de marţi spre miercuri. Victima a murit

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Ca urmare a incidentului, ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale care se vor impune", a transmis IPJ Botoşani.

Ceilalţi bărbaţi, în vârstă de 29, 35 şi respectiv 39 de ani, au fost reţinuţi şi s-au ales cu dosare penale pentru tulburarea liniştii publice şi loviri sau violenţe.

×
Subiecte în articol: scandal mascati priveghi Botoșani
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close