Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal pe Aeroportul Internațional Cluj. Un bărbat a fost încătuşat şi amendat de poliţiştii de frontieră

Scandal pe Aeroportul Internațional Cluj. Un bărbat a fost încătuşat şi amendat de poliţiştii de frontieră

Un bărbat a fost încătușat de poliţiştii de frontieră şi amendat pentru că a făcut scandal în Aeroportul Internațional Cluj. De la ce a pornit totul.

Scandal pe Aeroportul Internațional Cluj. Un bărbat a fost încătuşat şi amendat de poliţiştii de frontieră
Sursa foto: turdanews.net
de Claudia Popovici    |    05 Mar 2023   •   23:37

A fost scandal, astăzi, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, acolo unde un bărbat care ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice a început să asculte muzica tare, să țipe și să înjure personalul.

Ulterior polițiștii de frontieră au intervenit și l-au încătușat pe acesta, însă i-au dat și o amendă în valoare de 4.000 de lei.

„Cetățeanul acela era sub influenţa băuturilor alcoolice, iar compania aeriană a informat comandantul şi a luat decizia ca persoana respectivă să nu călătorească, fiindcă putea să pună în pericol siguranţa pasagerilor şi a zborului.

El, fiind refuzat la îmbarcare, a început să facă scandal şi ne-au cerut nouă sprijinul, poliţiei de frontieră.

Ai noştri au mers, au văzut că nu au cu cine să se înţeleagă, pasagerul respectiv aducea injurii, inclusiv la adresa colegilor mei, şi, nefiind cooprenat, normal că au luat decizia de a-l încătuşa. Pe Codul aerian există sancţiune şi sancţiunile sunt mult mai mari decât pe Lgea 61.

L-au dus în zona de sosiri intenaţionale, pentru că aşa e procedura şi acolo a fost sancţionat contravenţional cu 4.000 de lei şi a plecat pe picioarele lui, fără să fi fost lovit. Am înţeles că e din Cluj, s-a urcat pe autobuz şi a plecat către casă. Deci, nu a fost vorba să se bată cu colegii mei”, a declarat pentru Cluj24, şeful Poliţiei de frontieră din Aeroportul Cluj, Liviu Done, citat de turdanews.net

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close