Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal într-o piaţă din Târgoviște! Motivul pentru care o femeie a vrut să își dea foc

Scandal într-o piaţă din Târgoviște! Motivul pentru care o femeie a vrut să își dea foc

A fost scandal într-o piaţă din Târgoviște în această dimineaţă, la o acțiune de demolare. Proprietara unei florării, care nu și-a mai plătit chiria de ani de zile, s-a baricadat în magazin, a aruncat cu benzină şi a ameninţat că își dă foc, dacă autoritățile nu îi dau voie să funcționeze în continuare. După mai bine de o oră de negocieri, femeia a renunţat la intenţiile sale.

Scandal într-o piaţă din Târgoviște! Motivul pentru care o femeie a vrut să își dea foc
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2021   •   19:40

Scandalul a început în momentul în care proprietara florăriei a fost somată să părăsească spațiul. Când a văzut poliţiştii, femeia s-a baricadat în magazin și a aruncat peste tot cu benzină, amenințând că își dă foc.

Fiica femeii care a protestat spune că are autorizație valabilă de construire.

''Cum poate să facă abuzuri de genul ăsta, să dărâme o clădire cu autorizaţie, până şi pe amărâta asta de prelată. Am autorizaţie de la pompieri, de la gaze, da păi o clădire cu fundaţie'', a spus fiica femeii.

Potrivit autorităţilor, proprietarii ar fi trebuit să elibereze locul, prin hotărâre judecătorească, de câţiva ani. Au fost somaţi în repetate rânduri de Primăria Târgovişte, dar nu au făcut acest lucru. 

Cum a venit termenul scadent, autorităţile au venit şi ele să demoleze clădirea. Pe de altă parte, oamenii spun că ei au construit spaţiul.

''Consiliul Local al Primăriei Municipiului Târgovişte doreşte să dărâme această cladire edificată în 1995 din bani proprii, pe persoană fizică. Primăria vrea să o dărâme deoarece a câştigat alături cădiirii respective, un teren de 63.000 m2 pe care şi le-a revendicat în 2015. Nu ne-am opus. Asta este clădire făcută toată de noi, din bani proprii'', a adăugat fiica femeii care a vrut să îşi dea foc.

La faţa locului au ajuns şi pompierii.

Într-un final, după mai bine de o oră de negocieri, femeia a renunţat la protest.

×
Subiecte în articol: piata Targoviste femeie florărie
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close