Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal uriaş la cel mai mare spital din Suceava. Doi chirurgi fac acuzaţii grave

Scandal uriaş la cel mai mare spital din Suceava. Doi chirurgi fac acuzaţii grave

Scandal monstru la cel mai mare spital din Suceava. Doi chirurgi susțin că nu mai sunt lăsați de manageri să opereze. Care este motivul.

Scandal uriaş la cel mai mare spital din Suceava. Doi chirurgi fac acuzaţii grave
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    25 Mar 2023   •   18:45

Scandalul a pornit după ce cei doi chirurgi au refuzat să semneze fișa postului, specifică pentru locul de muncă. Ei au spus că au semnat fișa postului la angajare și nu ar fi necesar să semneze acest nou document.

Refuzul chirurgilor de a semna acest document, l-a determinat pe managerul spitalului să le interzică medicilor intrarea în sala de operație și au fost trimiși pe secția de cardiologie. 

Un episod foarte incitant s-a petrecut chiar pe 3 martie, atunci când managerul a decis să spargă ușa de la camera de gardă în care cei doi medici activau, pe motiv că vrea să renoveze acea cameră de gardă și că nu aveau cheie, ceea ce ar fi contravenit normelor ISU.

După ce au intrat în camera de gardă, cei din conducerea spitalului au luat toate bunurile care le-au găsit acolo, bunuri pe care cei doi chirurgi reclamă că ar fi fost furate și nici până în clipa de față nu le-au recuperat pe toate.

De altfel, ei au condiționat la un moment dat, inclusiv semnarea acelor fișe de post dacă li se vor returna toate bunurile.

Cu toate acestea, conducerea spitalului spune că în momentul în care cei doi chirurgi ar semna aceste documente, s-ar putea întoarce în sala de operație, însă chirurgii susțin în continuare că în aceste fișe sunt mai multe paragrafe care ridică semne de întrebare și sunt ambigue, motiv pentru care cred că ar putea fi o cursă pentru a li se face rău pe viitor.

Din acest motiv, ei refuză să semneze și spun că ar vrea să se lămurească cu privire la acele exprimări. În tot acest timp, scandalul tot ia amploare. A intervenit inclusiv Consiliul Județean în pentru a remedia, însă nu s-a ajuns până acum la un consens.

Conducerea spitalului ne-a precizat faptul că până acum actul medical pentru pacienți nu a avut de suferit, însă imaginea spitalului este târâtă într-un scandal, iar pe rețelele de socializare și în Suceava toată lumea vorbește despre scandalul dintre conducere și acești doi chirurgi. 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close