Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal uriaş la Sighetu Marmaţiei: Un preot a ţinut liturghia ajutat de jandarmi, după ce enoriaşii nu l-au primit în biserică

Scandal uriaş la Sighetu Marmaţiei: Un preot a ţinut liturghia ajutat de jandarmi, după ce enoriaşii nu l-au primit în biserică

scandal preot sighetu marmatiei
Enoriaşii sunt supăraţi că fostul lor preot a fost pensionat cu forţa | Captura video
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2024   •   15:49

A fost scandal uriaş într-o biserică din Sighetu Marmației, unde enoriaşii au refuzat să-l primească pe noul preot. Acesta a reuşit să intre în lăcaşul de cult, flancat de jandarmi, abia la 3 dimineaţa, pe o ploaie torenţială. A fost nevoie mai întâi să taie lacătul de la grilajul metalic. Supăraţi că fostul lor preot a fost pensionat cu forţa, sute de enoriaşi au blocat accesul noului paroh în lăcaşul de cult. Credincioşii spun că episcopul l-a pedepsit pe preotul lor din cauza unei cotizaţii pe care acesta nu a putut să o plătească.

"Mai mare rușinea, așa ceva nu s-a mai văzut în Sighetu Marmaţiei. Ăsta e lucrul de bine pe care îl face episcopul nostru. Așa oameni trimite." şi-au exprimat oamenii revolta. 

Credincioşii vor de fapt ca fiul fostului paroh Vasile Petrovai, Cosmin, să fie numit în locul preotului impus de episcopie.

×
Subiecte în articol: Sighetu Marmatiei BOR scandal
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close