Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal la Vama Veche, după ce mai multe baruri construite pe plajă fără autorizaţie au fost demolate

Scandal la Vama Veche, după ce mai multe baruri construite pe plajă fără autorizaţie au fost demolate

Scandal cu Poliţia în Vama Veche. Mai multe baruri construite pe plaja fără autorizație au fost demolate de autorități. Acțiunea vine după ce reprezentanții de la Inspectoratul de Stat în Construcții au făcut control şi au cerut Primăriei să le demoleze.

Scandal la Vama Veche, după ce mai multe baruri construite pe plajă fără autorizaţie au fost demolate
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    10 Aug 2022   •   17:13

Jandarmii și polițiștii au intervenit astăzi pe plaja din vama Veche, acolo unde a fost emis ordin de demolare a unui bar. 

Patronii unui local spun că au contestat în instanță decizia de demolare și au depus solicitare conform legii că își vor demola singuri în termen de 90 de zile.

Reprezentanții barului spun că au ordonanță președințială pentru stoparea demolării, însă oamenii legii spun că este doar o cerere depusă, iar decizia instanței pentru stoparea demolării nu a fost emisă.Ieri, un alt local din Vama Veche a fost demolat. 

Potrivit ziuaconstanta.ro, primarul din Limanu, Daniel Georgescu, susţine că demolările vin prin dispoziție de primar, după ce au fost constatate construcții ridicate ilegal pe plajă.

 

×
Parteneri
500 de români au rămas fără locuinţe din cauza unui escroc imobiliar
x close