Antena 3 Actualitate Locale Scandal la Vama Veche, după ce mai multe baruri construite pe plajă fără autorizaţie au fost demolate

Scandal la Vama Veche, după ce mai multe baruri construite pe plajă fără autorizaţie au fost demolate

de Iulia Gorgorin    |    10 Aug 2022   •   17:13
Scandal la Vama Veche, după ce mai multe baruri construite pe plajă fără autorizaţie au fost demolate
Sursa foto: Antena 3

Scandal cu Poliţia în Vama Veche. Mai multe baruri construite pe plaja fără autorizație au fost demolate de autorități. Acțiunea vine după ce reprezentanții de la Inspectoratul de Stat în Construcții au făcut control şi au cerut Primăriei să le demoleze.

Jandarmii și polițiștii au intervenit astăzi pe plaja din vama Veche, acolo unde a fost emis ordin de demolare a unui bar. 

Patronii unui local spun că au contestat în instanță decizia de demolare și au depus solicitare conform legii că își vor demola singuri în termen de 90 de zile.

Reprezentanții barului spun că au ordonanță președințială pentru stoparea demolării, însă oamenii legii spun că este doar o cerere depusă, iar decizia instanței pentru stoparea demolării nu a fost emisă.Ieri, un alt local din Vama Veche a fost demolat. 

Potrivit ziuaconstanta.ro, primarul din Limanu, Daniel Georgescu, susţine că demolările vin prin dispoziție de primar, după ce au fost constatate construcții ridicate ilegal pe plajă.

 

×

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close