Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal violent în Argeș! Trei bărbați, reținuți pentru tentativă de omor. Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă

Scandal violent în Argeș! Trei bărbați, reținuți pentru tentativă de omor. Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă

Scandal violent în Argeș! Trei bărbați, reținuți pentru tentativă de omor. Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă
02 Sep 2019   •   23:06

Trei bărbaţi din comuna Popeşti au fost reţinuţi luni, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după o altercaţie în urma căreia un tânăr a fost transportat la spital în stare gravă, informează IPJ Argeş.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare ordonanţele de reţinere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş pe numele a trei bărbaţi, de 53, 24 şi 19 ani, din comuna Popeşti.

Cei trei sunt bănuiţi că ar fi fost implicaţi într-o altercaţie cu alţi patru bărbaţi, pe raza comunei Popeşti, în urma căreia un tânăr de 23 de ani a fost transportat spital în stare gravă.

Totodată, din cercetări s-a stabilit ca tânărul de 19 ani ar fi condus un autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi duminică noaptea cu privire la o stare conflictuală produsă între mai multe persoane din comuna Popeşti, pe fondul unui conflict mai vechi.

În urma altercaţiei, o persoană, în stare gravă, a fost transportată la Spitalul Judeţean şi o persoană la Spitalul Costeşti. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Argeş barbati retinuti tentativa omor spital
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close