Antena 3 CNN Actualitate Locale Scenariu de film la Constanța. Mai mulți tineri au furat o mașină apoi au început să spargă magazinele din zonă

Scenariu de film la Constanța. Mai mulți tineri au furat o mașină apoi au început să spargă magazinele din zonă

Scenariu de film la Constanța. Mai mulți tineri au furat o mașină apoi au început să spargă magazinele din zonă
22 Mai 2019   •   11:25

Mai mulți tineri au pus la cale un plan desprins parcă din filme. Primul obiectiv de atins a fost acela de a sustrage un autoturism, ceea ce s-a și întâmplat, după care au spart două magazine și au mai furat un set de plăcuțe de înmatriculare.

În urma anchetei s-a lăsat cu arestări, însă măsura a fost revocată întrucât trei dintre persoanele vătămate și-au retras plângerile ca urmare a împăcării. Singurul care a rămas pe poziții a fost proprietarul mașinii furate, astfel fiind condamnată o singură persoană. Pentru furt și conducerea unui autoturism fără permis de conducere, scrie replicaonline.ro.

În actul de sesizare a instanței s-areținut că, în seara de 13.02.2019, în jurul orei 19.00, patru bărbați, între care și Ionuț Cristinel Petre s-au întâlnit la o sală de pariuri sportive, unde au stabilit de comun acord să sustragă o mașină de pe raza municipiului Constanța, pe care să o folosească la comiterea de infracțiuni.

Într-un final, Petre a plecat cu microbuzul în municipiul Constanța, celelalte persoane plecând la domiciliile lor. În jurul orei 1.00 s-a deplasat în zona Institutului de Marină, unde pe o străduță adiacentă, a identificat un autoturism marca Audi A4.

Cum nu avea portierele asigurate, a pătruns în interior și a găsit cheile. Astfel, l-a sustras și s-a deplasat în Mihail Kogălniceanu, de unde i-a luat pe ceilalți. S-au deplasat în Palazu Mare, au spart un magazin, apoi au mai spart unul, de unde au sustras mai multe bunuri.

Apoi au sustras un set de plăcuțe de înmatriculare de la un Opel, pe care le-a montat la Audi, iar apoi au abandonat mașina. În urma cercetărilor, au urmat percheziții domiciliare, fiind găsite bunurile sustrase. S-a lăsat cu arestări, dar apoi măsura preventivă a fost revocată întrucât reprezentanții magazinelor și proprietarul autoturismului marca Opel, de la care au sustras plăcuțele de înmatriculare.

Prin urmare, acuzațiile care au rămas în picioare au fost cele din sarcina lui Ionuț Cristinel Petre, adică furtul vehiculului Audi, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare. ”Aplică pedeapsa cea mai grea de 1 an închisoare la care se adaugă sporul de 8 luni închisoare, condamnând în total inculpatul P.I.C. la pedeapsa de 1 an și 8 luni închisoare. Pedeapsa se va executa în regim de detenție”, potrivit minutei judecătorești.

×
Subiecte în articol: tineri magazine
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close