Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene dramatice în Timişoara, unde un copil de doi ani a căzut într-o baltă de pescuit, în timp ce părinţii făceau un grătar

Scene dramatice în Timişoara, unde un copil de doi ani a căzut într-o baltă de pescuit, în timp ce părinţii făceau un grătar

Un copil de doi ani a fost salvat de la înec în ultimul moment, după ce a căzut într-o baltă, în timp ce adulții pregăteau un grătar.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2024   •   17:00

Scenele dramatice s-au petrecut la 60km de Timișoara,în satul Iohanisfeld, pe o proprietate privată unde se afla această baltă de pescuit.

Copilul de doi ani se pare că se juca alături de alți copii în momentul în care s-a petrecut nenorocirea. El era alături de familie în vizită la niște rude venit din Statele Unite. Se jucau alături de alți copii. În timp ce, se pare, părinții săi, împreună cu ceilalți adulți, se pregăteau să facă un grătar. Într-un moment de neatenție, micuțul în vârstă de 2 ani a alunecat și a căzut în balta de pescuit.

Marele său noroc a fost că tatăl său a văzut totul din primele momente, a sărit imediat după el în apa adâncă și a reușit să-l aducă în scurt timp la mal.

Tot el a fost și cel care l-a resuscitat pe micuțul de doi ani. Acesta a fost, de altfel, și norocul lui. Celelalte rude au sunat imediat la ambulanță, iar medicii l-au găsit în stop cardiac și au reușit, din fericire, să-l readucă la viață și să-l transporte apoi la Spitalul de Copii din Timișoara.

În acest moment, polițiștii din Timiș fac o anchetă la fața locului și încearcă să afle cum s-a întâmplat totul și dacă este vorba despre neglijență din partea adulților în acest caz. 

×
Subiecte în articol: copil inecat Timis gratar Timișoara
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close