Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene ireale pe străzile din Cluj. Un interlop a mușcat și a lovit mai mulți polițiști - De la ce a pornit totul

Scene ireale pe străzile din Cluj. Un interlop a mușcat și a lovit mai mulți polițiști - De la ce a pornit totul

Scene ireale pe străzile din Cluj. Un interlop a mușcat și a lovit mai mulți polițiști - De la ce a pornit totul
27 Iul 2019   •   16:39

Scandal la o sală de jocuri din Piaţa Gării, Cluj.  La faţa locului a apărut un echipaj de Poliţie, însă oamenii legii au avut mari probleme cu un individ agresiv. Astfel, în momentul în care a văzut cătuşele, interlopul a sărit asupra unuia dintre poliţişti, iar în timp ce se afla la pământ l-a muşcat de picior pe un altul care a încercat să intervină. Întregul moment a fost filmat de trecători.

„Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier, care se afla în Piaţa Gării, a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni. Poliţiştii s-au îndreptat spre bărbatul indicat ca fiind agresiv, moment în care acesta a devenit recalcitrant şi violent faţă de poliţişti. Acesta a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca. Cercetările vor fi continuate pentru lovire sau alte violenţe şi ultraj”, au explicat reprezentanţii Poliţiei Cluj, conform Adevărul.

VIDEO AICI.

×
Subiecte în articol: Cluj echipaj muscat Politie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close