Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene șocante în Alexandria! Două eleve s-au luat la bătaie în plină stradă - VIDEO

Scene șocante în Alexandria! Două eleve s-au luat la bătaie în plină stradă - VIDEO

Scene șocante în Alexandria! Două eleve s-au luat la bătaie în plină stradă - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/ Facebook
31 Ian 2018   •   13:04

Poliţiştii efectuează o anchetă în cazul a două eleve de clasa a IX-a, care s-au bătut pe o stradă din Alexandria, clipul video fiind postat pe o reţea de socializare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, până acum nu a fost depusă nicio plângere la Poliţie.

"Da, se lovesc pe o stradă din municipiul Alexandria, poliţiştii de proximitate s-au sesizat din oficiu, nu este depusă nicio plângere deocamdată. Fetele învaţă după-amiază, nu a putut fi luată legătura cu acestea pentru a da detalii cu privire la cele întâmplate. Ambele fete sunt de clasa a IX-a, la licee diferite din Alexandria. Incidentul a avut loc marţi, aseară a fost pus filmuleţul, iar astăzi au făcut poliţiştii verificări. Fetele sunt ambele din mediul rural", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Conform sursei citate, ambelor adolescente le vor fi luate declaraţii cu privire la incident.

"Li se vor lua declaraţii. Riscă amendă privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar dacă vreuna dintre fete va depune plângere pentru lovire şi alte violenţe se va deschide dosar penal. Nu se ştie dacă erau în timpul orelor de curs. Incidentul a avut loc în afara unităţilor de învăţământ, pe strada Ion Creangă din Alexandria", a mai spus Teodora Dragole.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman a afirmat că nu ştie despre incident, acesta având loc în afara unităţilor de învăţământ.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alexandria eleve bătaie strada
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close