Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene șocante în Dolj! Un poliţist a fost lovit în cap cu telefonul de un şofer 

Scene șocante în Dolj! Un poliţist a fost lovit în cap cu telefonul de un şofer 

Scene șocante în Dolj! Un poliţist a fost lovit în cap cu telefonul de un şofer 
19 Sep 2018   •   23:19

Un poliţist de la Serviciul Rutier Dolj a ajuns, miercuri seara, la spital cu răni la cap după ce a fost lovit cu telefonul de un şofer care efectuase o depăşire neregulamentară pe Centura de Nord a Craiovei şi a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

"În această seară, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară pe DN 65F - Centura de Nord a Craiovei. Întrucât şoferul nu a oprit la semnal, poliţiştii au pornit în urmărirea lui cu semnalele acustice şi luminoase pornite, reuşindu-se blocarea în trafic a autoturismului. În momentul în care poliţiştii încercau să-l imobilizeze, şoferul ar fi lovit unul dintre poliţişti cu telefonul în zona capului", au precizat reprezentanţii biroului de presă al IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, şoferul a fost urmărit şi somat verbal să se oprească, iar apoi au fost trase mai multe focuri de armă în plan vertical, fără a se reuşi însă prinderea acestuia. Ulterior şoferul s-a prezentat la sediul IPJ Dolj şi sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, cauza fiind preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Poliţistul s-a prezentat la spital pentru îngrijiri, iar Sindicatul Poliţiştilor Dolj a postat pe o reţea de socializare poze cu poliţistul lovit la faţă şi cu hainele pline de sânge.

"Azi, 19.09.2018, în Craiova a mai fost ultragiat un poliţist! Un fapt banal, cotidian în cel mai periculos oraş din România. (...) Poliţiştii din Craiova sunt ultragiaţi pentru că doamna legată la ochişori cu balanţa în mână nu este doar oarbă, este mută şi surdă când vine vorba de poliţişti! Doamna ministru Carmen Dan, dormiţi liniştită?", au scris reprezentanţii Sindicatul Poliţiştilor Dolj pe pagina de Facebook.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Dolj Politie lovit sofer telefon
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close