Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene șocante surprinse de camerele de supraveghere! Un taximetrist a călcat intenționat un cățel. Ce s-a întâmplat cu șoferul

Scene șocante surprinse de camerele de supraveghere! Un taximetrist a călcat intenționat un cățel. Ce s-a întâmplat cu șoferul

Scene șocante surprinse de camerele de supraveghere! Un taximetrist a călcat intenționat un cățel. Ce s-a întâmplat cu șoferul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Oct 2016   •   08:46

Faptă de o cruzime greu de imaginat pe o stradă din Galaţi! Camerele de supraveghere de la sediul unei firme au surprins momentul în care un taximetrist calcă intenționat un câine aflat pe stradă.

Bărbatul nu a schiţat nicio secundă că vrea să oprească în ciuda semnelor disperate ale unui paznic care a văzut scena.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar bărbatul a fost dat afară de compania de taxi.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum taximetristul semnalizează stânga, dar când se apropie de locul unde stătea câinele, trage brusc dreapta de volan şi trece peste el.

”Era aici în groapa asta, cu capul mai aici, căţelul era mare. A venit de acolo, a venit uşor, a luat dreapta puţin şi apoi a accelerat, eu m-am dus după el: bă, stai aşa! Ce faci?”.

Paznicul i-a făcut semne disperate să oprească, însă taximetristul nu l-a băgat în seamă.

”A făcut dreapta, a trecut peste ea, eu am fugit după taxiu, i-am făcut semn să stea, n-a vrut să stea, a plecat mai departe. A intrat în plin în căţel, intenţionat? Aşa zic şi eu că intenţionat”.

Miţa era o căţeluşă îngrijită de angajaţii societăţii. Imediat cum au aflat că aceasta a fost ucisă, aceştia au sunat la poliţie şi la firma de taxi unde este angajat bărbatul.

”Sunt foarte indignat de ce am văzut. Iniţial am crezut că e un simplu accident. Urmărind imaginile de pe camerele de filmat, m-am îngrozit când am văzut intenţia clară. O să formulăm o plângere penală împotriva lui”, a declarat administratorul.

”Am sunat la firma de taxi. Am vorbit acolo că nu mi se pare normal, nici măcar nu opreşti, pleci pur şi simplu”.

Taximetristul riscă un an de închisoare pentru fapta sa.

”Cei care ar avea poate pe viitor în cap să facă lucruri de acest fel, trebuie să conştientizeze că vor fi pedepsiţi cu închisoarea. Acesta este al doilea caz de cruzime faţă de animale petrecut în Galaţi. În urmă cu doar câteva zile un bărbat a ucis un câine cu toporul”.

×
Subiecte în articol: camere de supraveghere
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close