Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene violente în Arad, în plină stradă. S-au luat la bătaie, deşi nici nu se cunoşteau. De la ce a pornit totul

Scene violente în Arad, în plină stradă. S-au luat la bătaie, deşi nici nu se cunoşteau. De la ce a pornit totul

Scene violente în Arad, în plină stradă. S-au luat la bătaie, deşi nici nu se cunoşteau. De la ce a pornit totul
12 Oct 2019   •   16:30

Scene violente surprinse în Arad, între doi bărbaţi. S-au bătut cu sălbăticie, iar incidentul a pornit de la soţia uneia dintre ei. Un tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

“Incidentul petrecut în stația de taxi din zonă a fost aplanat de un polițist local cu atribuții de ordine publică recent ieșit din serviciu, care se îndrepta spre casă. Victima a fost eliberată de omul legii din mâinile atacatorului său, acesta din urmă fiind imobilizat. A fost nevoie și de intervenția colegilor din Serviciul Ordine Publică și Parcări, a echipajelor de jandarmi și Poliție Națională, sosiți prompt la fața locului la solicitarea polițistului local, pentru ca atacatorul, G.I.S. (29 de ani), un bărbat deosebit de agresiv, să fie temperat. Acesta a fost și momentul în care o parte dintre curioșii prezenți la fața locului au început să se îndepărteze, lăsând loc echipajelor DGPLA, Poliției Municipiului și Jandarmeriei să pună capăt altercației”, anunță reprezentanții Poliției Locale Arad, potrivit Aradon.ro.

Cei doi implicaţi în conflict au 29, respectiv 36 de ani. S-au luat la bătaie pentru o femeie, au spus martorii. Soţul acesteia a văzut-o atunci când voia să urce într-un taxi cu un necunoscut şi a iscat un scandal monstru. 

Bărbaţii s-au trezit cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și distrugere.

×
Subiecte în articol: Arad barbati tanar ingrijiri medicale
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close