Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene violente în Tulcea. O elevă a vrut să calce un grup de fete cu mașina. Apoi, a luat la bătaie o colegă

Scene violente în Tulcea. O elevă a vrut să calce un grup de fete cu mașina. Apoi, a luat la bătaie o colegă

Scene violente în Tulcea. O elevă a vrut să calce un grup de fete cu mașina. Apoi, a luat la bătaie o colegă
01 Mar 2019   •   09:39

O elevă din Tulcea a intenționat să intre cu mașina într-un grup de colege, iar mai apoi a luat la bătaie o fată din clasa a 10-a. 

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână în apropiere de Liceul Agricol Nicolae Cornâşeanu din Tulcea. 

Mama fetei bătute a mers cu aceasta la spital fiindcă a avut nevoie de îngrijri medicale, iar apoi a făcut plângere la poliție, potrivit Tulcea Noastră

"Astăzi la ora 10 (vineri – n.r.), cred că era un grup de eleve de la Liceul Agricol şi erau să fie omorâte de o altă elevă. Aceasta a vrut să le calce cu maşina, fetele au fugit iar pe fata mea a bătut-o. Am sunat la poliţie şi la ambulanţa şi, da, vreau să ajung mai departe cu acest caz. Agresoarea este clasa 12-a la accelasi liceu iar grupul fetelor, clasa a 10-a”. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele adolescentei violente. "Am fost alertaţi pe numărul de urgenţă 112 şi un echipaj de ordine publică s-a deplasat la faţa locului. S-a reţinut săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violente şi se fac cercetări în acest caz. În funcţie de administrarea probelor, vom proceda ca atare". 

×
Subiecte în articol: eleva Tulcea masina bătaie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close