Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene violente la o școală din Botoșani! Doi elevi s-au luat la bătaie sub privirile disperate ale colegilor de clasă

Scene violente la o școală din Botoșani! Doi elevi s-au luat la bătaie sub privirile disperate ale colegilor de clasă

Scene violente la o școală din Botoșani! Doi elevi s-au luat la bătaie sub privirile disperate ale colegilor de clasă
Sursa foto: foto- Pexels
26 Noi 2019   •   18:01

Doi elevi de la Şcoala gimnazială din localitatea Dângeni din judeţul Botoşani, care s-au bătut într-o sală de curs, sunt cercetaţi disciplinar, după ce filmuleţul cu scenele violente a fost postat pe reţelele de socializare, a declarat, marţi, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gabriel Hârtie.

Din imaginile filmate cu telefonul mobil se observă cum cei doi elevi se lovesc puternic cu pumnii, sub ochii colegilor de clasă.

"Şcoala a demarat ancheta încă de vineri. S-a stat de vorbă cu elevii, părinţii. Urmează a se stabili măsuri disciplinare", a afirmat Hârtie.

Cei doi elevi sunt în clasa a VIII-a, iar potrivit şefului Inspectoratului Şcolar, agresiunea ar fi fost generată de animozităţile anterioare existente între ei.

Colegiul Profesoral al unităţii de învăţământ urmează să stabilească ce sancţiuni dictează în cazul elevilor bătăuşi.

În acelaşi timp, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a deschis un dosar penal în acest caz pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: elevi şcoală
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close